INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Správce: LIFO - CB, s.r.o., Karla IV. 93/3, České Budějovice, Česká republika, zapsaná v obchodním rejstříku vedeným Krajským soudem v Českých Budějovicích, spisová značka C 17988, IČ 28114132, DIČ CZ28114132 (dále jen „ZoSÚ“). Ochranu soukromí a osobních údajů považujeme za svoji prvořadou povinnost. V tomto dokumentu naleznete informace o tom, jaké osobní údaje zpracováváme, pokud vyplníte naši on-line žádost o spotřebitelský úvěr.

Proč a na jakém základě osobní údaje zpracováváme

Při poskytování našich služeb zpracováváme osobní údaje pro různé účely, přičemž k tomuto zpracování může v některých případech docházet i bez vašeho souhlasu. Zpracování prováděné bez vašeho souhlasu musí být vždy založeno na jiném právním základě: uzavírání nebo plnění smlouvy, plnění právní povinnosti, náš oprávněný zájem.

Pokud navštívíte náš web a vyplníte on-line žádost o spotřebitelský úvěr

Za účelem vyhodnocení možností a podmínek poskytnutí spotřebitelského úvěru potřebujeme mít k dispozici určité základní informace týkající se Vaší osoby a Vaší finanční situace. Tyto osobní údaje získáváme přímo od Vás prostřednictvím formuláře na našich webových stránkách, případně na základě další vzájemné komunikace.

V této souvislosti zpracováváme následující kategorie osobních údajů:

Všechny tyto údaje použijeme za účelem výkonu činností souvisejících se zprostředkováním spotřebitelského úvěru. Bez uvedení těchto údajů bychom nemohli zpracovat Vaši žádost o poskytnutí spotřebitelského úvěru. Tyto osobní údaje tedy zpracováváme bez Vašeho souhlasu na základě plnění smlouvy nebo pro provedení opatření přijatých před uzavřením smlouvy na Vaši žádost a dále z důvodu plnění našich právních povinností. Za tímto účelem Vaše osobní údaje uchováváme po dobu nezbytně nutnou. V případě zahájení soudního, správního nebo jiného řízení zpracováváme Vaše osobní údaje v nezbytném rozsahu po celou dobu trvání takových řízení. Vezměte prosím na vědomí, že Vaše osobní údaje můžeme předat poskytovatelům spotřebitelských úvěrů, a za určitých okolností o dalším samostatným zprostředkovatelům spotřebitelských úvěrů za účelem posouzení Vaší žádosti. Jejich výčet najdete v části Kdo Vaše osobní údaje zpracovává a komu je předáváme? Podrobnější informace o rozsahu a způsobu zpracování osobních údajů ze strany těchto správců najdete zejména na jejich webových stránkách.

Vaše jméno, příjmení a kontaktní údaje může LIFO – CB, s.r.o. dále využít pro své marketingové účely, a to na základě Vámi poskytnutého souhlasu (tento souhlas poskytujete zaškrtnutím příslušného pole na našich webových stránkách). Poskytnutí souhlasu je dobrovolné a tento souhlas můžete kdykoliv odvolat.

Naše webové stránky používají cookies. Více o cookies viz samostatný dokument Prohlášení o cookies. Naše webové stránky využívají mimo jiné i technologie retargetingu od služby Sklik provozované společností Seznam.cz, a.s. Ta nám umožňuje ukázat návštěvníkům, kteří již projevili zájem o naše produkty, naše reklamy v reklamní síti společnosti Seznam.cz, a.s. Obdobně tak můžeme činit i prostřednictvím Facebooku a Google.

Plnění našich právních povinností

Za účelem splnění povinností uložených nám ZoSÚ jsme povinni uchovávat dokumenty a záznamy týkající se Vaší osoby po zákonem stanovenou dobu. Právním základem pro toto zpracování je plnění našich právních povinností.

Kdo Vaše osobní údaje zpracovává a komu je předáváme?

Vaše osobní údaje zpracováváme jako správce (zejména jde-li o plnění našich právních povinností), případně jako zpracovatel (zejména z pověření poskytovatelů spotřebitelských úvěrů). Vaše osobní údaje můžeme předat poskytovatelům spotřebitelských úvěrů, a za určitých okolností i dalším samostatným zprostředkovatelům spotřebitelských úvěrů. Jedná se o tyto subjekty:

Volsor, s.r.o., IČ: 01385011 se sídlem Praha, Praha1, Staré Město, Na Příkopě 392/9, PSČ: 11000

Leadsor Czech Republic s.r.o., IČ: 05543533 se sídlem Praha, Praha 3, Husitská 107/3, Žižkov, PSČ: 13000

Fair Credit Czech s.r.o., IČ: 04455835 se sídlem Praha, Praha 10, Kubánské náměstí 1391/11, Vršovice, PSČ:10000

EC Financial Services, a.s., IČ: 24243744 se sídlem Praha, Praha 3, Koněvova 2660/141, Žižkov, PSČ: 13000

PROFI CREDIT Czech, a.s., IČ: 61860069 se sídlem Praha, Praha 1, Klimentská 1216/46, Nové Město, PSČ: 11000

Elephant Orchestra, s.r.o., IČ: 03272974 se sídlem Praha, Praha 8, Rohanské nábřeží 678/29, Karlín, PSČ: 18600

CFIG SE, IČ: 29138680 se sídlem Pardubice, Sladkovského 767, Zelené Předměstí, PSČ:53002

COOL CREDIT, s.r.o., IČ: 02112621 se sídlem Praha, Praha 1, Václavské náměstí 841/3, PSČ: 11000

Finvinci Volsor Brokers a.s., IČ: 06530028 se sídlem Praha, Praha 1, Nové Město, Krakovská 1391/5, PSČ: 11000

Bezvafinance s.r.o., IČ: 24186104 se sídlem Praha 1, Staré Město, Revoluční 724/7, PSČ: 11000

Simfina a.s., IČ: 24823546 se sídlem Praha 10, Počernická 509/85, PSČ: 10800

Home Credit a.s., IČ: 26978636 se sídlem Brno, Staré Brno, Nové sady 996/25, PSČ: 60200

Podrobnější informace o rozsahu a způsobu zpracování osobních údajů ze strany těchto správců najdete zejména na jejich webových stránkách. Vaše osobní údaje předáváme výlučně subjektům se sídlem v České republice. V nezbytném rozsahu můžeme Vaše osobní údaje předat společnostem poskytujícím nám služby v oblasti marketingu (externí reklamní systémy) a společnostem provádějícím audit naší činnosti. Dále jsme za zákonem stanových podmínek povinni zpracovávané údaje předávat orgánům státní správy (soudům, orgánům činným v trestním řízení, orgánům dohledu) v případě, že nás o to požádají, nebo pokud nám to ukládá zákon.

Co děláme pro bezpečnost Vašich osobních údajů?

Učinili jsme veškerá technická a organizační opatření nezbytná k tomu, abychom zajistili dostatečnou ochranu zpracovávaných osobních údajů.

Veškeré osoby, které s osobními údaji zákazníků nebo potenciálních zákazníků přicházejí do styku v rámci plnění svých pracovních či smluvně převzatých povinností, jsou vázány zákonnou nebo smluvní povinností mlčenlivosti.

Jaká máte v souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů práva?

V souvislosti se zpracováním osobních údajů Vám náleží veškerá práva dle platných právních předpisů (od 25. května 2018 se jedná zejména o obecné nařízení o ochraně osobních údajů č. 2016/679, tedy tzv. GDPR). Dle tohoto nařízení máte následující práva:

 

 

 

 

Můžete nás požádat o opravu nepřesných údajů, které se týkají Vaší osoby. Dále máte právo předat nám doplňující osobní údaje, pokud jsou potřebné.

 

Naše systémy jsou nastaveny tak, aby zajišťovaly automatický výmaz nebo anonymizaci osobních údajů, které již nepotřebujeme k účelu, pro nějž byly zpracovávány. Pokud byste však měli za to, že k výmazu přesto nedošlo, nebo že nějaké Vaše osobní údaje zpracováváme neoprávněně, můžete se na nás obrátit s požadavkem na vymazání osobních údajů. Vaše osobní údaje nemusíme vymazat např. tehdy, pokud bychom je potřebovali pro určení, výkon nebo obhajobu našich právních nároků, nebo pokud by nám zpracování takového údaje ukládaly právní předpisy.

 

Na dotaz Vám sdělíme, zda zpracováváme nějaké osobní údaje týkající se Vaší osoby. A pokud ano, pak Vám sdělíme zejména účel takového zpracování, kategorie dotčených osobních údajů, kategorie příjemců, či plánovanou dobu uložení. Za předpokladu, že nebudou dotčena práva a svobody jiných osob, Vám bezplatně poskytneme kopii zpracovávaných osobních údajů, které se Vás týkají. Za další kopie však již můžeme účtovat přiměřený poplatek odpovídající našim administrativním nákladům. Dovolujeme si Vás upozornit, že v případě uplatnění práva na přístup k osobním údajům můžeme požadovat, abyste nám vhodným způsobem prokázali Vaši totožnost za účelem ověření Vaší identity. Jde o preventivní bezpečnostní opatření, abychom zamezili přístupu neoprávněných osob k Vašim osobním údajům.

 

Na Vaši žádost omezíme zpracování osobních údajů, pokud:

 

 

Pokud by se v konkrétním případě jednalo o zpracování osobních údajů, které by bylo nezbytné pro účely našeho oprávněného zájmu (tedy nikoliv o zpracování nezbytné pro uzavření či plnění smlouvy, plnění právních povinností, apod.) můžete z důvodů týkajících se Vaší konkrétní situace vznést proti takovému zpracování námitku. Pokud neprokážeme, že náš oprávněný zájem na konkrétním zpracování převažuje nad Vašimi zájmy nebo právy a svobodami, takové zpracování ukončíme. Můžete vznést námitku i proti zpracování Vašich osobních údajů pro účely přímého marketingu. V takovém případě už nebudeme dál Vaše osobní údaje pro tyto účely zpracovávat.

 

Pokud Vaše osobní údaje zpracováváme na základě Vašeho souhlasu, máte právo nám poskytnutý souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv odvolat. Odvolání souhlasu je bezplatné. Odvoláním souhlasu se nic nemění na tom, že až do odvolání souhlasu byly poskytnuté osobní údaje zpracovávány oprávněně a v souladu s právními předpisy. Odvolání souhlasu nemá vliv na zpracování osobních údajů, které zpracováváme na základě jiného právního základu, než je souhlas (tzn., je-li zpracování nezbytné např. pro splnění smlouvy, nebo plnění právní povinnosti, budeme Vaše osobní údaje zpracovávat dál).

 

Máte právo na přenositelnost osobních údajů. Pokud je zpracování založeno na Vašem souhlasu nebo je nezbytné pro plnění uzavřené smlouvy a provádí se automatizovaně, máte podle článku 20 GDPR právo od nás získat osobní údaje, které se Vás týkají, a které jste nám poskytli, ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu. Žádosti však nelze vyhovět, pokud by výkonem tohoto práva mohlo dojít k nepříznivému dotčení práv a svobod třetích osob.

 

 

Máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů (www.uoou.cz).

 

Kontakty

Pokud máte jakékoliv dotazy, nebo pokud chcete uplatnit svá práva v souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů, můžete se na nás kdykoliv obrátit písemně na adrese LIFO - CB, s.r.o., Karla IV. 93/3, České Budějovice. Dovolujeme si Vás upozornit, že v případě uplatnění práva na přístup k osobním údajům, či jiných práv můžeme požadovat, abyste nám vhodným způsobem prokázali Vaši totožnost za účelem ověření Vaší identity. Jde o preventivní bezpečnostní opatření, abychom zamezili přístupu neoprávněných osob k Vašim osobním údajům. Za účelem uchovávání záznamů o plnění našich povinností vyplývajících z právních předpisů je veškerá komunikace s Vámi monitorována a archivována.

Naši spokojení klienti

O naše klienty se dovedeme řádně postarat. Připravujeme pro vás spousty akcí pro zpříjemnění splácení, o kterých vás včas informujeme. Předčasné splacení půjčky je zcela zdarma.

Půjčka Tutovka - snadno a rychle

Vyřízení půjčky online z pohodlí Vašeho domova.